Italianul Lorenzo Sonego l-a eliminat pe Dominic Thiem de la Roma, după un „maraton” de peste 3 ore

  • Jucătorul Italian de tenis Lorenzo Sonego (33 ATP) a ajuns, joi, pentru a doua oară în carieră, într-un sfert de finală la un turneu de tenis ATP Masters 1000.
  • Sonego l-a învins în optimile turneului de tenis de la Roma pe Dominic Thiem, numărul 4 mondial şi favorit 4.
381 afișări
Imaginea articolului Italianul Lorenzo Sonego l-a eliminat pe Dominic Thiem de la Roma, după un „maraton” de peste 3 ore

Sursa foto: profimedia

Italianul s-a impus în faţa ultimului campion de la US Open cu 6-4, 6-7 (5), 7-6 (5), calificându-se în sferturile de finală ale Internazionali BNL d'Italia, după un joc de 3 ore şi 24 de minute.

Thiem câştigase singura lor întâlnire anterioară din circuit în urmă cu doi ani la Kitzbuhel. Acesta a avut şansa de a servi pentru meci, în setul decisiv al ultimului meci al zilei, disputant pe Grand Stand Arena.

Favoritul gazdelor a făcut unul din cele mai bune meciuri din carieră, ajungând în cel de al doilea sfert de finală de turneu ATP Masters 1000.

După un prim set adjudecat cu 6-4 de italian, Thiem a câştigat greu, la tiebreak, setul 2, după care, în decisiv, a ratat o minge de meci, la 5-4, pe propriul serviciu.

Sonego a revenit, şi a dus din nou setul la tiebreak, în care austriacul nu i-a mai făcut faţă şi a cedat la mare luptă, cu 5-7.

Pentru prezenţa în optimi, Thiem va primi 16.935 euro şi 105 puncte ATP, în timp ce Sonego s-a calificat pentru un cec de 33.468 euro şi 190 de puncte ATP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici