Iulian Cristea, suspendat trei etape după intrarea ce l-a trimis la spital pe Slavko Perovic

Fundaşul FCSB a primit o suspendare de trei etape şi o amendă de 5.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină a FRF, după ce l-a faultat dur pe Slavko Perovic, în derby-ul cu Dinamo.

110 afișări
Imaginea articolului Iulian Cristea, suspendat trei etape după intrarea ce l-a trimis la spital pe Slavko Perovic

Iulian Cristea a fost suspendat trei etape, după intrarea ce l-a trimis la spital pe Slavko Perovic

În urma incidentelor de la meciul de pe Arena Naţională, FCSB şi Dinamo trebuie să plătească o amendă de 15.000 de lei.

Iulian Cristea a fost eliminat în prelungirile primei reprize ale meciului cu Dinamo.

Fundaşul l-a faultat dur pe atacantul Slavko Perovic, care a fost transportat la spital. Cristea va rata următoarele două jocuri ale vicecampioanei, după ce a ispăşit deja o etapă de suspendare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici