Izolarea nu o ţine pe Maria Sharapova departe de fani. Sportiva şi-a făcut public numărul de telefon

  • Sharapova şi-a publicat numărul de telefon pe contul de Instagram.
  • Legendara jucătoare de tenis vrea să fie apropiată de susţinătorii săi în această perioadă dificilă.
  • Maria Sharapova spune că le va răspunde tuturor.
2564 afișări
Imaginea articolului Izolarea nu o ţine pe Maria Sharapova departe de fani. Sportiva şi-a făcut public numărul de telefon

Sursa: Profimedia

Aflată în autoizolare, Maria Sharapova a vrut să ţină legătura cu fanii săi. Astfel, fosta jucătoare de tenis a organizat o videoconferinţă la care au participat peste 150 de persoane.

Sharapova a spus că vrea mai mult de atât şi şi-a făcut public numărul de telefon pe contul personal de Instagram. Aceasta spune că a făcut acest lucru pentru a face faţă mai uşor distanţării sociale atât ea, cât şi fanii săi.

Sharapova a postat un videoclip pe Instagram unde îşi îndeamnă fanii să îi scrie.

”Salutare tuturor. O vineri fericită, orice ar însemna asta acum. Am încercat să găsesc o cale să fiu în legătură cu voi toţi. Săptămâna trecută am organizat o videoconferinţă cu voi. Am vrut o legătură mai puternică din cauza acestei distanţări sociale. Vreau să îmi scrieţi ce credeţi. Am lăsat numărul meu şi voi veţi putea să îmi trimiteţi mesaje pe telefonul cu care mă filmez acum”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici