Jakob Vestergaard: Săptămâna viitoare voi decide dacă rămân sau nu la Oltchim

Tehnicianul principal al echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Jakob Vestergaard, a declarat că săptămâna viitoare va decide dacă va rămâne sau nu la campioana României.

167 afișări
Imaginea articolului Jakob Vestergaard: Săptămâna viitoare voi decide dacă rămân sau nu la Oltchim

Jakob Vestergaard (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Ne-am propus ca de acum încolo să încercăm să câştigăm toate meciurile pe care le mai avem, câştigarea Cupei fiind foarte importantă pentru noi. Va urma după aceea o vacanţă pentru multe dintre fete, unele vor merge şi la echipele lor naţionale, sper ca apoi să se întoarcă cu forţe proaspete, gata să înceapă noul sezon. Deocamdată nu am vorbit cu cei din conducerea clubului despre viitorul meu aici. Voi face întâi o evaluare a activităţii mele şi probabil că săptămâna viitoare voi avea această întâlnire şi voi avea timp suficient să mă gândesc. Sunt însă convins că Oltchimul va avea o echipă puternică şi în sezonul viitor. Jucătoarele din România sunt foarte bune şi ele vor putea duce mai departe echipa, chiar dacă unele dintre jucătoarele străine vor pleca, deşi încă nu se ştie nimic concret cine va rămâne şi cine va pleca. Echipele din România au multe jucătoare bune, am văzut la Cluj, la Brăila, care adunate vor putea forma o echipă foarte bună care, după părere mea se va putea descurca", a afirmat Vestergaard.

Jucătoarea Alexandrina Barbosa încă nu ştie ce va face, dar a precizat că gruparea vâlceană rămâne prima sa opţiune: "Încă nu ştiu ce voi face, aştept să se termine săptămâna acesta şi mai vedem. Am ceva oferte, dar mai întâi vreau să ştiu ce se întâmplă aici. Oltchim e prima mea opţiune. Eu vreau ca acest club să continue. E o echipă mare, una de referinţă aici în România şi ar fi păcat să se desfiinţeze".

Echipa de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea a câştigat matematic cel de-al şaptelea titlu consecutiv de campioană a României, şi al 19-lea în total, joi, pe teren propriu, după ce a învins formaţia Danubius Galaţi, scor 32-20 (18-9), într-un meci din etapa a XX-a a Ligii Naţionale. Cu victoria de joi, Oltchim a acumulat 34 de puncte, faţă de cele 28 ale echipei clasate pe locul secund, HCM Baia Mare, cu două etape înainte de finalul sezonului. Handbalistele de la Oltchim au câştigat al şaptelea titlu naţional consecutiv şi al 19-lea în total din palmares, în faţa propriilor suporteri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici