Jamie Murray şi Bruno Soares au câştigat finala probei de dublu de la Australian Open

Jamie Murray, fratele lui Andy, finalist în proba de simplu, a câştigat, alături de partenerul său, Bruno Soares, trofeul probei de dublu masculin de la Australian Open, informează site-ul oficial al competiţiei.

332 afișări
Imaginea articolului Jamie Murray şi Bruno Soares au câştigat finala probei de dublu de la Australian Open

Jamie Murray şi Bruno Soares au câştigat finala probei de dublu de la Australian Open (Imagine: The Guardian)

Perechea formată din Bruno Soares (Brazilia) şi Jamie Murray (Marea Britanie), favorită 7, a câştigat, scor 2-1 la seturi, cu 2-6, 6-4, 7-5, finala probei de dublu a Grand Slamului de la Australia Open, împotriva echipei formate din Daniel Nestor (Canada) şi Radek Stefanek (Cehia).

Brazilianul Soares (33 de ani) şi-a pierdut de două ori serviciul, în primul, set şi le-a permis oponenţilor să câştige cu 6-2. A urmat o revenire în forţă a cuplului J. Murray/ Soares, care a câştigat trofeul după două ore şi 21 de minute de joc.

Jamie Murray a jucat finala şi la Wimbledon, anul trecut, când făcea pereche cu John Pears, dar cei doi au fost învinşi de Jean-Julien Roger şi Horia Tecău. Pentru Bruno Soares, a fost prima finală într-un Grand Slam.

Jamie Murray a fost încurajat şi de fratele său, Andy, care va juca, duminică, finala în proba de simplu, contra lui Novak Djokovic.

"Andy, tu ar trebui să fii în pat. Nu ştiu de ce stai aici şi faci poze", a glumit, la ceremonia de premiere, Jamie Murray, citat de Associated Press.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici