Jari-Matti Latvala a intrat cu maşina într-un fotograf la Raliul Monte-Carlo - VIDEO

Finlandezul Jari-Matti Latvala (VW Polo WRC) a intrat cu maşina într-un fotograf, sâmbătă, în timpul celei de-a 11-a speciale a Raliului Monte-Carlo, relatează presa internaţională, care prezintă şi imagini cu incidentul.

1782 afișări
Imaginea articolului Jari-Matti Latvala a intrat cu maşina într-un fotograf la Raliul Monte-Carlo - VIDEO

Jari-Matti Latvala a intrat cu maşina într-un fotograf la Raliul Monte-Carlo - VIDEO

Latvala a pierdut controlul maşinii după o curbă. Vehiculul a ieşit de pe carosabil şi a trecut printr-un şanţ cu apă, lovindu-l apoi uşor pe bărbat, care a scăpat nevătămat. Jari-Matti Latvala şi-a continuat parcursul, însă după câţiva kilometri a abandonat.

La Raliul Monte-Carlo a abandonat şi britanicul Kris Meeke (Citroën DS3 WRC), din cauza unei probleme la cutia de viteze.

Raliul Monte-Carlo este prima etapă a ediţiei din acest an a Campionatului Mondial de Raliuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici