Javier Pascual este dorit ca antrenor la echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti

Informaţiile conform cărora Javier Pascual, antrenorul echipei de handbal masculin Barcelona, va părăsi banca tehnică a clubului, a dus la o serie de speculaţii privitor la viitoarea sa destinaţie. Publicaţia online handballfast.com anunţă că acesta va antrena din sezonul viitor pe Dinamo Bucureşti.

202 afișări
Imaginea articolului Javier Pascual este dorit ca antrenor la echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti

Javier Pascual este dorit ca antrenor la echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a obţinut weekendul trecut titlul de campioană a Ligii Zimbrilor pentru a 5-a oară consecutiv, în ultimii 6 ani, după ce în sezonul 2019-2020 titlul nu a fost decernat.

Clubul bucureştean a anunţat deja transferuri pentru sezonul viitor, printre acestea numărându-se şi cele ale lui Cedric Sorhaindo şi Kamel Alouini.

În acest context, publicaţia online handballfast.com a anunţat că antrenorul Barcelonei, Javier Pascual va fi noul antrenor al dinamoviştilor, din sezonul viitor.

Anunţul vine pe fondul unor informaţii vehiculate în presa spaniolă, conform cărora Pascual nu va mai antrena Barcelona, urmând să fie îndepărtat de la club după 12 ani.

Prosport susţine că acesta ar fi dorit şi de conducerea Federaţiei Naţionale de Handbal la conducerea lotului reprezentativ al României.

Javier Pascual i-a mai condus pe tricolori între 2016 şi 2018.

Dacă informaţia furnizată de handballfast.com se adevereşte, Pascual îl va înlocui pe Constantin Ştefan, sub a cărui conducere clubul bucureştean a câştigat campionatul României în acest sezon, cu două etape înainte de final.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici