Jefuit în plină pandemie. Un fotbalist de naţională, lovit şi ameninţat cu cuţitul în propria casă

  • Casa lui Dele Alli a fost jefuită miercuri dimineaţă.
  • Mijlocaşul lui Tottenham a fost lovit cu pumnul în faţă şi ameninţat cu cuţitul
  • Alli a suferit doar răni uşoare
112 afișări
Imaginea articolului Jefuit în plină pandemie. Un fotbalist de naţională, lovit şi ameninţat cu cuţitul în propria casă

Jefuit în plină pandemie. Un fotbalist de naţională, lovit şi ameninţat cu cuţitul în propria casă

Dele Alli se afla în autoizolare în casa sa alături de fratele său, partenerele lor şi un prieten.

În dimineaţa zilei de miercuri, doi bărbaţi cu cagule înarmaţi cu cuţite au pătruns în locuinţa mijlocaşului lui Tottenham. Fotbalistul a fost lovit cu pumnul în faţă, însă nu a suferit răni serioase.

Vă mulţumesc pentru mesaje. A fost o experienţă oribilă, dar suntem în regulă acum. Apreciez sprijinul”, a scris Dele Alli pe Twitter.

Se pare că cei doi bărbaţi au furat bijuterii şi ceasuri.

Poliţia a fost anunţată 00:35, miercuri, la ora 00:35, pentru a fi raportat un jaf într-o zonă rezidenţială. Doi bărbaţi au pătruns în locuinţă şi au furat bijuterii şi ceasuri. Doi bărbaţi din locuinţă au suferit răni faciale minore după ce au fost atacaţi. Nu au avut nevoie de spitalizare. Nu s-au făcut arestări. Cercetările sunt în desfăşurare".

Acesta nu este un caz izolat. Anul trecut, Mesut Ozil şi Sead Kolasinac au fost victimele unei tentative de jaf, însă jucătorul german a reuşit să îi pună pe atacatori pe fugă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici