Jelena Jankovici a câştigat turneul de la Guangzhou

Jucătoarea sârbă de tenis Jelena Jankovici, cap de serie numărul 4 şi locul 25 WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Guangzhou (China), dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

428 afișări
Imaginea articolului Jelena Jankovici a câştigat turneul de la Guangzhou

Jelena Jankovici

Jankovici a învins-o, în finală, cu scorul de 6-2, 6-0, după o oră şi zece minute, pe Denis Allertova (Cehia), poziţia 74 în ierarhia mondială.

Allertova a eliminat-o, în sferturile de finală, pe Simona Halep, principala favorită a competiţiei.

Pentru succesul de la Guangzhou, Jelena Jankovici va primi 280 de puncte WTA şi un cec în valoare de 43.000 de dolari, în timp ce Denisa Allertova va încasa 21.400 de dolari şi 180 de puncte WTA.

Jankovici, în vârstă de 30 de ani, a câştigat al 14-lea titlu din carieră şi primul din acest an.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici