Jiangsu Suning, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a pierdut meciul cu Shanghai SIPG, scor 2-3

Jiangsu Suning, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a pierdut primul meci din actuala stagiune a campionatului din China, scor 2-3, contra campioanei en-titre Shanghai SIPG.

63 afișări
Imaginea articolului Jiangsu Suning, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a pierdut meciul cu Shanghai SIPG, scor 2-3

Jiangsu Suning, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a pierdut meciul cu Shanghai SIPG, scor 2-3

Olăroiu a avut parte de un start de meci de coşmar, echipa lui fiind condusă cu 2-0 după doar trei minute. Wang Song a înscris în proprie poartă, iar Zhang Wei a majorat diferenţa pentru formaţia la care brazilienii Oscar (27 de ani) şi Hulk (32 de ani) au fost titulari.

Imediat după pauză, în minutul 47, echipa din Shanghai s-a desprins la trei goluri, graţie reuşitei lui Lu Wenjun. Elevii lui Olăroiu au avut o tresărire de orgoliu, iar nou-intratul Xie Pengfei a marcat o "dublă" în minutele 65, respectiv 69. A fost insuficient însă, Jiangsu pierzând pe terenul campioanei, scor 2-3.

În prima etapă, echipa lui "Oli" a câştigat la limită duelul cu Tianjin Teda. În runda următoare, Jiangsu Suning o va înfrunta pe nou-promovata Wuhan Zall.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici