JO-2016: Flacăra olimpică va trece prin 250 de oraşe braziliene înainte de startul competiţiei

Flacăra olimpică va trece prin 250 de oraşe braziliene înainte de fi dusă pe stadionul Maracana la 5 august 2016, pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, au anunţat organizatorii competiţiei.

82 afișări
Imaginea articolului JO-2016: Flacăra olimpică va trece prin 250 de oraşe braziliene înainte de startul competiţiei

JO-2016: Flacăra olimpică va trece prin 250 de oraşe braziliene înainte de startul competiţiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Flacăra olimpică va ajunge în Brazilia cu aproximativ 100 de zile înaintea startului JO, iar ştafeta care o va purta va fi formată din 10.000 de persoane.

Torţa va trece prin capitalele celor 26 de state braziliene, parcursul total fiind de 20.000 de kilometri pe pământ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici