Jo Jo Dan: Bineînţeles că aş lupta din nou cu Bizier, dar mai întâi vreau să boxez cu Kell Brook

Pugilistul Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, a declarat după victoria din meciul cu Kevin Bizier că este dispus să îi ofere şansa unei revanşe canadianului, dar mai întâi vrea să boxeze cu deţinătorul titlului IBF la categoria semimijlocie, Kell Brook, informează boxingscene.com.

122 afișări
Imaginea articolului Jo Jo Dan: Bineînţeles că aş lupta din nou cu Bizier, dar mai întâi vreau să boxez cu Kell Brook

Jo Jo Dan: Bineînţeles că aş lupta din nou cu Bizier, dar mai întâi vreau să boxez cu Kell Brook (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"A fost un meci foarte dificil. Kevin este un luptător. Am făcut tot ce am putut în ring. Cred că am controlat ostilităţile. Kevin s-a schimbat mult de la primul meci. S-a mişcat mult şi m-a surprins prin acest lucru. M-a prins, dar mi-am revenit şi am reacţionat puternic. Şi-a consumat toată energia ca să mă doboare. Bineînţeles că aş lupta din nou cu Kevin Bizier, dar mai întâi vreau să boxez cu Kell Brook. Sper că vom avea un meci pasionant, cum a fost acesta", a spus Ion Ionuţ.

Pugilistul Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, l-a învins, sâmbătă dimineaţă, pe canadianul Kevin Bizier, într-un meci disputat pe parcursul a 12 runde, la Quebec. Jo Jo Dan s-a impus prin decizia arbitrilor: 114-113, 115-112 şi 113-114.

Cu această victorie, Jo Jo Dan a devenit primul challenger la categoria semimijlocie IBF, titlu deţinut de englezul Kell Brook.

Românul a mai fost adversarul lui Kevin Bizier în noiembrie 2013, când s-a impus tot la puncte în faţa canadianului, obţinând centurile NABA şi IBF Inter-Continental la categoria semimijlocie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici