Jo Jo Dan: Kell Brook nu are nimic căruia nu îi pot face faţă

Pugilistul Jo Jo Dan, în vârstă de 31 de ani, care îl va înfrunta pe britanicul Kell Brook, într-o gală ce va avea loc la Sheffield în 28 martie, pentru titlul mondial în versiunea IBF, a declarat că adversarul său nu îl poate surprinde cu nimic, informează matchroomboxing.com.

136 afișări
Imaginea articolului Jo Jo Dan: Kell Brook nu are nimic căruia nu îi pot face faţă

Jo Jo Dan: Kell Brook nu are nimic căruia nu îi pot face faţă (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Kell nu a luptat împotriva unuia ca mine. Sunt încrezător şi nu cred că poate aduce ceva căruia să nu îi pot face faţă. Sunt în grafic cu pregătirile şi voi fi în formă maximă la 28 martie. Am văzut ultima lui luptă, când a câştigat titlul mondial (n.r. - împotriva americanului Shawn Porter în august 2014), şi a avut o evoluţie foarte bună, dar îmi las echipa să-l studieze în profunzime şi să vină cu o strategie învingătoare", a spus Jo Jo Dan.

Pugilistul speră ca meciul din 28 martie să fie unul spectaculos. "Vreau să facem un super meci pentru toţi fanii boxului. Amândoi ne antrenăm şi ţintim victoria, aşa că fanii ar trebui să se aştepte la artificii. Am aşteptat o lungă perioadă să am un meci de titlu, aşa că sunt determinat să profit de ocazie. Previziunea mea pentru meci este simplă: Jo Jo Dan devine noul campion mondial IBF la semimijlocie", a completat Jo Jo Dan.

Preţurile la gala din 28 martie de la Motorpoint Arena din Sheffield variază între 40 şi 250 de lire sterline.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici