JOCURILE OLIMPICE 2012: Aur olimpic şi record mondial pentru înotătoarea chineză Ye Shiwen, la doar 16 ani

Sportiva chineză Ye Shiwen, în vârstă de doar 16 ani, a devenit, sâmbătă, campioană olimpică în proba de 400 metri mixt din cadrul concursului de nataţie de la JO de la Londra, ea stabilind şi un record mondial, cu timpul de patru minute, 28 de secunde şi 43 de sutimi.

315 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE 2012: Aur olimpic şi record mondial pentru înotătoarea chineză Ye Shiwen, la doar 16 ani

Ye Shiwen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Shiwen a îmbunătăţit cu o secundă şi două sutimi precedentul record al probei, stabilit de australianca Stephanie Rice, la Jocurile Olimpice din 2008.

Ye Shiwen le-a devansat sâmbătă pe americanca Elizabeth Beisel, campioana mondială en titre, şi pe sportiva chineză Li Xuanxu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici