JOCURILE OLIMPICE 2012: Ceremonia de închidere de la Londra în imagini - GALERIE FOTO

Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra a început, duminică seară, pe Stadionul Olimpic, zeci de mii de spectatori şi milioane de telespectatori asistând la un spectacol de aproape trei ore ce va include şi defilarea sportivilor ce au participat la competiţie.

5207 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE 2012: Ceremonia de închidere de la Londra în imagini - GALERIE FOTO

JOCURILE OLIMPICE: Ceremonia de închidere în imagini (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La ceremonie sunt aşteptate numeroase vedete pop britanice, ca Spice Girls şi George Michael, dar şi mii de voluntari, anunţându-se un show grandios ca şi deschiderea evenimentului sportiv.

VEZI GALERIA FOTO

Gimnasta Sandra Izbaşa va purta drapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, conform deciziei Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR). La această ediţie a JO, Sandra Izbaşa a cucerit titlul olimpic la sărituri şi medalia de bronz cu echipa.

TITLURILE ZILEI

La finalul ceremoniei, drapelul olimpic va fi înmânat de către londonezi autorităţilor de la Rio de Janeiro, următoarea gazdă a JO de vară, iar flacăra olimpică va fi stinsă, ceea ce va marca finalul competiţiei. Fiecare naţiune participantă va primi una din cele 204 "petale" ale flăcării olimpice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici