JOCURILE OLIMPICE de iarnă - Primăria din Soci continuă programul de exterminare a câinilor vagabonzi şi în timpul JO

Primăria oraşului Soci, gazda celei de XXII-a ediţii a Jocurilor Olimpice de iarnă, va continua programul de exterminare a câinilor vagabonzi şi în timpul competiţiei, a anunţat un oficial al firmei contractate, Alexei Sorokin.

488 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE de iarnă - Primăria din Soci continuă programul de exterminare a câinilor vagabonzi şi în timpul JO

JOCURILE OLIMPICE de iarnă - Primăria din Soci continuă programul de exterminare a câinilor vagabonzi şi în timpul JO

Sorokin, director al firmei Basya Services, a declarat că firma sa a fost implicată în "capturarea şi eliminarea" câinilor în ultimii ani, informează The Guardian.

Mii de câini vagabonzi umblă pe străzile oraşului rus, iar unii dintre ei au muşcat copii. El a menţionat că săptămâna trecută a asistat la o repetiţie a ceremoniei de deschidere şi a văzut că un câine maidanez a mers printre animatori.

"Un câine a intrat pe Stadionul Fisht, dar l-am îndepărtat. Doamne fereşte să se întâmple aşa ceva la ceremonia de deschidere. Ar fi o mare ruşine pentru întreaga ţară", a spus Sorokin.

Câinii maidanezi nu sunt ceva neobişnuit în Soci şi împrejurimi, iar mulţi dintre aceştia ar putea ajunge în satele olimpice, unde ar putea primi de mâncare şi adăpost. Unii dintre aceştia au fost văzuţi în incinta parcului olimpic.

Sorokin a refuzat să spună câţi câini sunt ucişi în fiecare an, invocând un secret comercial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici