Jocurile Olimpice de la Soci: Maria Marinela Mazilu - ultimul loc la skeleton. Elizabeth Yarnold - campioană olimpică

Sportiva română Maria Marinela Mazilu a încheiat pe locul 20, ultimul, proba feminină de skeleton din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci, câştigată, vineri, de britanica Elizabeth Yarnold, informează site-ul oficial al competiţiei.

200 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice de la Soci: Maria Marinela Mazilu - ultimul loc la skeleton. Elizabeth Yarnold - campioană olimpică

Jocurile Olimpice de la Soci: Maria Marinela Mazilu - ultimul loc la skeleton. Elizabeth Yarnold - campioană olimpică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mazilu a înregistrat un timp total de trei minute, 58 de secunde şi 62 de sutimi.

Elizabeth Yarnold a fost cronometrată în cele patru manşe cu timpul total 3:52.89. Medalia de argint a fost câştigată de sportiva americană Noelle Pikus-Pace (3:53.86), iar pe locul trei s-a clasat Elena Nikitina, din Rusia (3:54.30).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici