JOCURILE OLIMPICE: Flavius Koczi s-a retras din finala la individual compus

Gimnastul Flavius Koczi s-a retras, miercuri, din finala la individual compus, de la Jocurile Olimpice de la Londra, care este programată să înceapă la ora 18.30.

3297 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE: Flavius Koczi s-a retras din finala la individual compus

Flavius Koczi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Flavius nu va mai concura, a fost retras. A spus că nu poate să facă finala", a fost declaraţia pentru MEDIAFAX a preşedintelui FR Gimnastică, Adrian Stoica, aflat la Londra.

Gimnastul Flavius Koczi a prins finala la individual-compus, de pe poziţia a 22-a, după calificările de sâmbătă seară. Cu un punctaj total de 85.865 puncte, Koczi se afla la finalul concursului de calificări pe locul 25, în afara listei oficiale de 24 de calificaţi în finală. Dintre cei 24 de gimnaşti calificaţi iniţial, au fost scoşi trei gimnaşti (germanul Philipp Boy, ucrainianul Oleg Stepko şi niponul Kazuhito Tanaka), ce aveau punctaj calificant, dar şi câte doi coechipieri mai bine clasaţi pentru finală. Potrivit regulamentului, doar doi sportivi din fiecare naţiune pot evolua în finală la individual-compus, astfel că Flavius Koczi a urcat pe locul 22 şi urma să evolueaze în finala de miercuri. Ca urmare a retragerii sale a fost reprimit japonezul Kazuhito Tanaka, ce figurează pe lista de start.

Flavius Koczi este calificat şi în finalele de la sol şi sărituri.

Finalele pe aparate vor avea loc în 5 august (sol, cal cu mânere), în 6 august (sărituri, inele) şi în 7 august (paralele, bară fixă).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici