John Isner a câştigat turneul de la Atlanta

Tenismanul american John Isner, principalul favorit al competiţiei şi locul 19 ATP, a câştigat, duminică, turneul de la Atlanta, dotat cu premii în valoare totală de 659.070 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

91 afișări
Imaginea articolului John Isner a câştigat turneul de la Atlanta

John Isner a câştigat turneul de la Atlanta (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Isner, în vârstă de 30 de ani, l-a învins, în finală, cu scorul de 6-3, 6-3, după o oră de joc, pe cipriotul Marcos Baghdatis, cap de serie numărul 5 şi poziţia 47 în ierarhia mondială.

Pentru succesul de la Atlanta, John Isner va primi 250 de puncte ATP şi un cec în valoare de 106.565 de dolari, în timp ce Baghdatis va încasa 56.125 de dolari şi 150 de puncte ATP.

Isner, care era deţinătorul trofeului la Atlanta, a câştigat al zecelea titlu din carieră şi primul din acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici