Jordi Cruyff a devenit selecţioner. Echipa pe care o va conduce fiul legendarului Johan Cruyff

Antrenorul Jordi Cruyff, fiul legendarului fotbalist Johan Cruyff, s-a înţeles cu Federaţia de Fotbal din Ecuador şi va deveni selecţionerul primei reprezentative.

209 afișări
Imaginea articolului Jordi Cruyff a devenit selecţioner. Echipa pe care o va conduce fiul legendarului Johan Cruyff

Jordi Cruyff este oficial selecţionerul echipei naţionale a Ecuadorului

Jordi Cruyff a plecat de la echipa din China Chongqing Lifan la mijlocaul lunii decembrie, iar acum se află în America de Sud, acolo unde a semnat un contract pe trei ani cu naţionala Ecuadorului, acolo unde l-a înlocuit pe argentinianul Jorge Célico.

Aceasta va fi a treia experienţă a lui Jordi Cruyff în calitate de antrenor. În afara de gruparea chineză, fiul lui Johan Cruyff a mai pregătit-o pe Maccabi Tel Aviv.

Meciul de debut pe banca Ecuadorului va fi împotriva selecţionatei Argentinei, la 26 martie. În plus, Ecuador va participa şi la Copa America, turneu desfăşurat în perioada 12 iunie - 12 iulie.

Antonio Cordon, noul director sportiv al naţionalei Ecuadorului, este responsabil pentru aducerea lui Cruyff în funcţia de selecţioner. Cordon a mai lucrat înainte pentru echipele Villarreal şi Monaco şi tot el l-a propus pe Jordi la formaţia din China, Chongqing Lifan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici