Jose Mourinho a câştigat Balonul de Aur al antrenorilor

Tehnicianul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, a fost desemnat câştigătorul Balonului de Aur al antrenorilor, acordat de FIFA şi France Football, a anunţat, luni, cotidianul Gazzetta dello Sport.

45 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho a câştigat Balonul de Aur al antrenorilor

Jose Mourinho a câştigat Balonul de Aur al antrenorilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mourinho, care a câştigat în acest an titlul în Serie A, Cupa Italiei şi Liga Campionilor cu formaţia Internazionale Milano, a obţinut acest trofeu în dauna lui Vicente Del Bosque, care a câştigat titlul mondial cu reprezentativa Spaniei.

La titlul de cel mai bun jucător în 2010 au fost nominalizaţi trei jucători de la FC Barcelona, Xavi Hernandez, Andres Iniesta şi Lionel Messi.

Trofeele vor fi acordate în această seară, într-o gală ce va avea loc la Zurich.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici