Jose Mourinho nu va lua pauză după ce a plecat de la Chelsea

Antrenorul Jose Mourinho a afirmat, prin intermediul agenţilor săi, că nu-şi va lua nicio pauză după plecarea de la Chelsea Londra, informează The Guardian.

572 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho nu va lua pauză după ce a plecat de la Chelsea

Jose Mourinho nu va lua pauză după ce a plecat de la Chelsea (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

"Jose Mourinho este fericit că s-a întors la Chelsea şi a putut oferi fanilor un nou titlu de campioană, ceea ce nu se mai întâmplase de ani buni. El este mândru de cele opt trofee cu Chelsea şi mulţumeşte fanilor pentru sprijinul oferit de-a lungul timpului. De-a lungul carierei, Jose a ales uneori să plece de la un club, dar doar la Chelsea clubul a decis ca el să plece. Jose nu va lua nicio pauză, nu este obosit, este optimist şi nerăbdător să muncească din nou", se arată în comunicatul agenţilor portughezului.

Clubul Chelsea Londra a anunţat, joi, pe site-ul oficial, despărţirea pe cale amiabilă de antrenorul Jose Mourinho, la şapte luni după ce a câştigat titlul în Premier League.

Conform sursei citate, despărţirea a fost pe cale amiabilă, clubul şi tehnicianul considerând că este cea mai bună variantă pentru ambele părţi. Mourinho se afla la al doilea mandat la gruparea londoneză. El a fost numit în iunie 2013 la Chelsea Londra şi a câştigat un titlu şi Cupa Ligii Angliei în sezonul 2014-2015.

În luna august, portughezul îşi prelungise contractul cu Chelsea Londra până în vara anului 2019.

În acest sezon, Chelsea a avut un start ratat în Premier League şi ocupă locul 16 după 16 etape, cu 15 puncte, unul mai mult decât primul loc retrogradabil. În schimb, formaţia londoneză a reuşit calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, acolo unde va întâlni echipa franceză Paris Saint-Germain.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici