Josep Guardiola: Trebuie să felicităm Real Madrid

Antrenorul echipei FC Barcelona, Josep Guardiola, a declarat, miercuri seară, după înfrângerea din finala Cupei Spaniei în faţa formaţiei Real Madrid, scor 0-1 după prelungiri, că adversarii trebuie felicitaţi pentru acest succes.

38 afișări
Imaginea articolului Josep Guardiola: Trebuie să felicităm Real Madrid

Josep Guardiola: Trebuie să felicităm Real Madrid (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Real Madrid a făcut o primă repriză foarte bună. Fiecare are dreptul să joace cum vrea şi trebuie să felicităm Real Madrid. Noi vom analiza această înfrângere şi vom continua să muncim. Nu vreau să spun mai multe, deoarece după o înfrângere se poate interpreta că încerc să mă scuz. Benzema nu a jucat, au schimbat câţiva jucători, dar ideea a fost aceiaşi. Punctul forte al lui Mourinho este capacitatea sa de a folosi module diferite. Echipa sa a crescut foarte mult faţă de prima parte a sezonului", a spus Guardiola.

Formaţia Real Madrid a învins, cu scorul de 1-0 după prelungiri, echipa FC Barcelona, miercuri, pe stadionul Mestalla din Valencia, şi a câştigat Cupa Regelui pentru a 18-a oară în istorie şi pentru prima oară din 1993. Unicul gol al meciului a fost marcat de Cristian Ronaldo, în minutul 102.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici