Juan Martin Del Potro nu va participa la Australian Open

Jucătorul spaniol de tenis Juan Martin Del Potro, ocupantul locului 38 în clasamentul ATP, a anunţat că nu va participa la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului 2017, dorind să se ocupe mai mult de pregătirea sa fizică, informează BBC.

291 afișări
Imaginea articolului Juan Martin Del Potro nu va participa la Australian Open

Juan Martin Del Potro nu va participa la Australian Open (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

În vârstă de 28 de ani, Del Potro a avut de suferit în ultimele sezoane din cauza unor probleme la încheietura măinii. După ce a ratat o pare parte din sezoanele 2014 şi 2015, spaniolul a revenit, iar în 2016 a ajuns din nou în prima sută a clasamentului WTA. Cea mai bună clasare din cariera lui Del Potro a fost locul patru, ocupat în 2010.

Juan Martin Del Potro nu va participa nici la turneul de la Auckland, motivându-şi decizia în faţa organizatorilor prin faptul că "nu va avea timp suficient pentru recuperare". "Tenisul m-a aşteptat doi ani de zile, deci mai poate aştepta o ediţie de Australian Open", a spus Del Potro, citat de BBC.

Argentinianul a câştigat în 2016 Cupa Davis şi medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici