Jucătoarea care stă între Simona Halep şi semifinalele de la Roland Garros face anunţul: "Puteţi anula planurile pentru cină!"

Simona Halep o va înfrunta pentru prima dată pe Angelique Kerber după semifinala incredibilă de la Australian Open, încheiată cu 9-7 în decisiv. Pe teritoriul pe care românca este mult mai stăpână şi mai încrezătoare, sportiva din Germania anunţă că este gata de luptă, pentru că "astăzi (n.r. - împotriva lui Caroline Garcia) am jucat bine de la primul punct", dar şi mulţumită de provocarea stabilită de tablou, scrie prosport.ro.

3524 afișări
Imaginea articolului Jucătoarea care stă între Simona Halep şi semifinalele de la Roland Garros face anunţul: "Puteţi anula planurile pentru cină!"

Jucătoarea care stă între Simona Halep şi semifinalele de la Roland Garros face anunţul: "Puteţi anula planurile pentru cină!"

"Mereu caut astfel de meciuri. Este o mare provocare pentru mine, abia aştept. Va fi un meci greu şi aştept să îmi fie greu. Joc împotriva uneia dintre cele mai puternice jucătoare, dar asta îmi place. Da, puteţi să anulaţi planurile pentru cină! Cred că ambele jucăm bine în defensivă, dar încercăm să fim mai agresive. Ştiu la ce să mă aştept, trebuie să îmi iau şansa atunci când se iveşte, să încerc să am eu iniţiativa, să fiu agresivă, să îmi fac jocul. Cred că va fi un meci lung. Abia aştept. Eu m-am schimbat mult faţă de 2012 (n.r. la precedentul sfert de finală jucat). Am încercat să îmi îmbunătăţesc jocul pe zgură, Şi funcţionează. Cred că această creştere a jocului pe zgură mă ajută şi pe celelalte suprafeţe, pe hard", a declarat Kerber la conferinţa de presă.

TITLURILE ZILEI

Citiţi continuarea articolului pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici