Jucătoarea de tenis Maria Kirilenko s-a căsătorit

Jucătoarea rusă de tenis Maria Kirilenko, în vârstă de 28 de ani, a anunţat pe reţelele de socializare că s-a căsătorit sâmbătă.

420 afișări
Imaginea articolului Jucătoarea de tenis Maria Kirilenko s-a căsătorit

Maria Kirilenko (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Kirilenko, fostă ocupantă a locului 10 WTA, a postat pe Instagram şi pe Twitter o imagine în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă, fotografie surprinsă din lateral-spate, astfel că nu se vede chipul sportivei. "Este oficial: acum puteţi să mă felicitaţi, este cea mai fericită zi din viaţa mea!", este mesajul jucătoarei ruse, informează wtatennis.com

Maria Kirilenko nu a precizat cu cine s-a căsătorit, dar potrivit tennis.com, care citează presa rusă, soţul sportivei ar fi un om de afaceri numit Alexei.

Întrebată la Australian Open dacă ştie de căsătoria Mariei Kirilenko, Maria Şarapova, locul 2 WTA, prietenă din copilărie a miresei, a răspuns: "Am auzit de căsătorie. Nu ştiu cu cine, dar este ceva minunat".

După ce jurnaliştii prezenţi în sală i-au spus Mariei Şarapova râzând că se pare că nimeni un ştie cine este cel cu care s-a căsătorit Kirilenko, rusoaica a reacţionat cu umor: "Ce se întâmplă în Rusia rămâne în Rusia".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici