Jucătoarea de tenis Sara Errani, depistată pozitiv cu Arimidex, un produs considerat steroid

Jucătoarea italiană de tenis Sara Errani, locul în clasamentul 98 WTA, a fost depistată pozitiv cu Arimidex, un produs considerat steroid, dar utilizat pentru tratamentul împotriva cancerului la sân, scrie site-ul tennisworldusa.org.

159 afișări
Imaginea articolului Jucătoarea de tenis Sara Errani, depistată pozitiv cu Arimidex, un produs considerat steroid

Jucătoarea de tenis Sara Errani, depistată pozitiv cu Arimidex, un produs considerat steroid

Testul efectuat de sportiva italiană datează din primele luni ale anului 2017, iar substanţa interzisă a fost depistată în probele de urină prelevate de către ITF. În absenţa unui tratament prescris, medicamentul Arimidex este considerat substanţă interzisă de către forul de conducere al tenisului, lucru care îi poate aduce lui Errani o suspendare.

Federaţia Italiană de Tenis a hotărât să vină în ajutorul Sarei Errani, adunând o echipă de avocaţi şi medici în scopul de a o apăra pe italiancă, una dintre cele mai bune jucătoare din ţara sa natală.

Sara Errani se alătură Mariei Şarapova, care a fost depistată pozitiv, anul trecut, cu Meldonium. Sportiva din Italia va organiza, în această săptămână, o conferinţă de presă în care va vorbi exact despre cum au decurs lucrurile şi cum s-a ajuns să fie depistată pozitiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici