Jucătorii de la FC Braşov spun că Răzvan Lucescu merită o astfel de şansă

Mijlocaşul echipei FC Braşov, Marius Măldărăşanu, a declarat, miercuri, că este trist că nu va mai avea şansa să lucreze cu Răzvan Lucescu, noul antrenor al echipei naţionale de fotbal a României, dar că acesta merită o astfel de şansă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Sunt puţin trist, pentru ca ştiu că nu o să mai am şansa de a lucra cu Răzvan, dar nu am cum să nu mă bucur pentru el. O merită cu prisosinţă. Chiar dacă este un antrenor tânăr, are foarte mare valoare şi am încredere în el că va face treabă bună. Este foarte pasionat de munca pe care o face, dovadă că, de-a lungul carierei, a fost în stagii pe la cluburile mari din Europa", a spus jucătorul.

Fotbalistul crede că Răzvan Lucescu are un mare avantaj, pentru că este şi un foarte bun pedagog. "Peste tot pe unde a fost, Răzvan a creat o atmosfera excelentă, şi, cu siguranţă, aşa va face şi la naţională. Prin felul lui de a fi ştie să îşi apropie oamenii în jurul lui şi sa creeze o atmosfera de mare familie. Din punctul meu de vedere, nu cred că există antrenor care să se priceapa mai bine la acest lucru“, a mai adăugat Măldărăşanu.

Şi atacantul Romeo Surdu este de părere că Răzvan Lucescu merită postul de selecţioner, chiar dacă atât el, cât şi fotbaliştii de la FC Braşov şi l-ar fi dorit pe Hagi selecţioner, doar pentru ca Răzvan Lucescu să rămână alături de ei, la Braşov. "L-am vrut noi pe Hagi la naţionala, dar nu a fost să fie. Nu pot decât să mă bucur pentru Răzvan, fiindcă ştiu cît munceşte şi ce fel de antrenor este, şi merită acest post. Până acum, Răzvan nu ne-a pregătit pentru plecarea lui, pregatim doar meciul cu Poli Iaşi“, a încheiat Romeo Surdu.

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a fost numit, miercuri, în funcţia de selecţioner, după ce membrii Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal au validat propunerea făcută de directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu.

Comitetul Executiv a decis rezilierea contractului cu Victor Piţurcă, din cauza rezultatelor slabe din campania de calificare la Cupa Mondială din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici