Jucătorii dinamovişti, aclamaţi de suporteri la întoarcerea la Bucureşti

Jucătorii echipei Dinamo au fost aclamaţi, vineri, de aproximativ 400 de suporteri pe Aeroportul Henri Coandă la întoarcerea din Cehia, acolo unde, joi seara, au obţinut calificarea în faza grupelor Ligii Europa.

120 afișări
Imaginea articolului Jucătorii dinamovişti, aclamaţi de suporteri la întoarcerea la Bucureşti

Jucătorii dinamovişti, aclamaţi de suporteri la întoarcerea la Bucureşti (Imagine din arhivă; Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Fanii au sărbătorit calificarea în parcarea terminalului Sosiri al Aeroportului Henri Coandă împreună cu jucătorii timp de aproximativ 10 minute. Ei au aprins 10 torţe şi au afişat un banner pe care era inscripţionat: "Mândru că sunt huligan".

Fotbaliştii dinamovişti au scandat împreună cu suporterii: "Dinamo bate pe Steaua", precum şi injurii la adresa clubului rival pe care îl vor întâlni, duminică, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, în cadrul etapei a V-a a Ligii I.

Numele atacantului Ionel Dănciulescu a fost scandat în mai multe rânduri de fani. Aceştia l-au rugat pe jucător să refuze transferul la gruparea din liga a doua spaniolă Hercules Alicante. "Nu depinde de mine", le-a răspuns Dănciulescu suporterilor.

Înainte de plecarea de la aeroport, toţi jucătorii au coborât din autocar şi au mai salutat o dată fanii.

Jucătorii dinamovişti au fost întâmpinaţi la Aeroportul Henri Coandă de preşedintele Conisliului Executiv al clubului, Nicolae Badea.

Echipa Dinamo Bucureşti s-a calificat în grupele Ligii Europa, după ce a învins, joi, în deplasare, în urma executării loviturilor de departajare, formaţia cehă Slovan Liberec, cu scorul de 12-8 (3-0, 3-0, 1-0), în manşa retur a play-off-ului competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici