Jucătorii rapidişti au cerut banii patronului la ieşirea din stadion, după meciul cu Sportul

Jucătorii echipei Rapid au scandat către acţionarul majoritar George Copos: "Să vină banii", duminică, după partida câştigată, în deplasare, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei Sportul Studenţesc, în etapa a XII-a a Ligii I.

46 afișări
Imaginea articolului Jucătorii rapidişti au cerut banii patronului la ieşirea din stadion, după meciul cu Sportul

Jucătorii rapidişti au cerut banii patronului la ieşirea din stadion, după meciul cu Sportul (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Cel care a început să scandeze a fost Marius Constantin, acesta fiind însoţit apoi de Vladimir Bozovici şi de încă 4-5 jucători. Jucătorii au scandat "Să vină banii" pe geamul vestiarului, când Copos a trecut prin faţă pentru a ieşi din stadion.

"O să vină banii după meciul cu Steaua", a spus Copos.

Echipa Rapid Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, scor 2-0 (0-0), formaţia Sportul Studenţesc, într-un meci din cadrul etapei a XII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Marcos Antonio '47 şi Herea '82 (penalti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici