Jucătorii Spartei Praga, obligaţi de fani să se dezbrace după meciul cu Viktoria Plzen

Sparta Praga a pierdut meciul cu Viktoria Plzen, de duminică, din etapa a 11-a a campionatului, scor 0-1, iar suporterii echipei din capitala Cehiei şi-au pierdut răbdarea cu jucătorii echipei antrenate de Vaclav Jilek.

451 afișări
Imaginea articolului Jucătorii Spartei Praga, obligaţi de fani să se dezbrace după meciul cu Viktoria Plzen

Jucătorii Spartei Praga, obligaţi de fani să se dezbrace după meciul cu Viktoria Plzen

Sparta, club la care este legitimat şi portarul român Florin Niţă, trece printr-o formă foarte slabă în campionat, fiind pe locul 8, după 11 runde, la 15 puncte de rivala şi liderul Slavia Praga. Mai mult, Sparta a fost eliminată în turul 3 al Europa League, după 3-4, la general, contra lui Trabzonspor, iar fanii i-au obligat pe jucători să-şi dea jos tricourile la finalul meciului de la Plzen.

Jucătorii Spartei au mers în sectorul dedicat fanilor oaspeţilor pentru a le mulţumi celor care au făcut deplasarea, însă au avut parte o surpriză neplăcută: "Am vorbit cu ei, ne-au spus despre tricouri, aşa că le-am dat lor. Înţelegem acest lucru. Nu suntem deloc bine, iar în clasament suntem unde suntem. Din păcate, facem multe greşeli care ne supără şi pe noi deoarece se întâmplă prea des", a declarat căpitanul echipei, Martin Frydek, citat de isport.cz.

De asemenea, suporterii ar fi încercat să îl dezbrace şi pe antrenorul Jilek, însă acesta nu a mers la galerie: "Eu nu am fost implicat, am înţeles că mi-au cerut şi mie tricoul. Am văzut apoi jucătorii că vin fără ele. Nu ştiu ce să zic despre asta, dacă ne ajută să ne creştem performanţa astfel sau să înscriem în următorul meci", a spus şi Vaclav Jilek.

După 11 runde scurse din prima ligă cehă, Sparta Praga ocupă locul 8, cu 14 puncte. În urmă cu două etape, echipa lui Jilek a pierdut la scor şi derby-ul cu Slavia Praga, disputat pe teren propriu, scor 0-3. Sparta nu a mai câştigat campionatul din sezonul 2013/2014, supremaţia fotbalului ceh fiind preluată ulterior de Viktoria Plzen şi Slavia Praga.

Florin Niţă, care evoluează la Sparta din ianuarie 2018, pare că a pierdut postul de titular. În ultimele trei runde, portar a fost Milan Heca, în vârstă de 28 de ani. Fostul jucător de la FCSB a fost integralist în primele 10 partide ale Spartei din actualul sezon, încasând 16 goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici