Jucătorii stelişti îşi vor primi salariile doar dacă vor câştiga meciul cu Poli Iaşi

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că jucătorii "roş-albaştri" au salariile întârziate cu o lună, decizie luată după meciul cu Pandurii, dar îşi vor primii banii cuveniţi dacă vor câştiga partida cu Poli Iaşi, de luni, de pe teren propriu.

14 afișări
Imaginea articolului Jucătorii stelişti îşi vor primi salariile doar dacă vor câştiga meciul cu Poli Iaşi

Jucătorii stelişti îşi vor primi salariile doar dacă vor câştiga meciul cu Poli Iaşi (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Ei, dacă vor câştiga meciul cu Iaşi, imediat vor avea şi salariile. Dar salariile au o singură lună de întârziere. Nici măcar o lună nu au întârziere, că nu suntem încă în zece azi. Ei n-au primit pe martie banii. Nici nu s-a făcut pentru luna aprilie măcar, să intre în a doua lună. De-abia acum, pe zece, se face a doua lună. Eu am spus la Pandurii că nu vor mai lua salariile, nu pot să spun asta şi a doua zi să le dau banii. Pe urmă o să spună că nu mă ţin niciodată de cuvânt. Trebuie să mă ţin de cuvânt ca să-i ţin în priză", a spus Becali.

Becali l-a dat exemplu negativ pe Mihăiţă Pleşan privind modul în care acesta cere să i se achite salariul şi l-a lăudat pe Bănel Nicoliţă spunând că nu se gândeşte la bani deşi are evoluţii foarte bune.

"Nu ţipă nimeni şi nu face nimeni gălăgie. Probabil sunt doi, trei rebeli care nici măcar nu cred că sunt fotbalişti. Ăia frustraţi care nu cred că sunt fotbalişti fac figurile cu banii. Ăia care joacă fotbal nu îi interesează atâta banii. Dar sunt unii care stau la Steaua numai ca să ia bani, că e bine şi cald. Eu pe Pleşan l-am văzut că zicea că aşteaptă banii, salariile. Mai întâi joacă, că ai jucat trei meciuri şi ai luat sute de mii. Cel care poate să ţipe după bani e Bănel Nicoliţă. El nu zice săracul nimic şi e piston, îşi dă viaţa pe teren. Ăla dacă zice de bani, vă dau cuvântul meu că a doua zi îi dau banii şi înclin şi pălăria şi o dau de pământ, că merită", a mai spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici