Jucătorul de tenis Adrian Barbu, partenerul de dublu al lui Florin Mergea, suspendat pentru dopaj. Ce substanţe interzise i-au fost găsite în corp

Jucătorul român de tenis Adrian Barbu, în vârstă de 34 de ani, a fost suspendat provizoriu după ce a fost depistat pozitiv la un test antidoping efectuat în luna august, scrie site-ul itftennis.com, citat de prosport.ro.

587 afișări
Imaginea articolului Jucătorul de tenis Adrian Barbu, partenerul de dublu al lui Florin Mergea, suspendat pentru dopaj. Ce substanţe interzise i-au fost găsite în corp

Jucătorul român de tenis Adrian Barbu, partenerul de dublu al lui Florin Mergea, suspendat pentru dopaj. Ce substanţe interzise i-au fost găsite în corp

Probele de urină i-au fost prelevate pe 16 august, când a participat la turneul Challenger Bucher Reisen Tennis Grand Prix din Meersbusch (Germania). Barbu care a obţinut cea mai bună clasare a carierei, la simplu, în 2005, când a ajuns pe locul 752 în lume.

În prezent, Adrian Barbu este clasat pe locul 506 în ierarhia de dublu, potrivit site-ului ATP. Suspendarea sa a început de pe data de 22 octombrie, după ce pe 12 a fost judecat cazul său.

Adrian Barbu este partenerul de dublu al lui Florin Mergea, component al echipei de Cupa Davis a României. 

De altfel, la turneul de la Meersbusch, unde au fost prelevate probele de urină, Barbu a concurat alături de Florin Mergea.

"Adrian Barbu a fost suspendat provizoriu, conform articolului 8.3.1 din programul antidoping al ITF", se arată într-un comunicat postat pe site-ul itftennis.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici