Jucătorul Horia Tecău va face pereche cu olandezul Jean Julien Roger, în 2014

Jucătorul Horia Tecău, locul 28 ATP, va face pereche la turneele de dublu din sezonul 2014 cu tenismenul olandez Jean Julien Roger, locul 15 ATP, informează presa din Olanda.

92 afișări
Imaginea articolului Jucătorul Horia Tecău va face pereche cu olandezul Jean Julien Roger, în 2014

Jean Julien Roger (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jean Julien Roger, 32 de ani, născut în Antilele Olandeze şi fost numărul 6 ATP la dublu, a făcut echipă în 2014 cu pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi, 33 de ani. Roger are în palmares nouă titluri, patru cu Qureshi şi cinci cu americanul Eric Butorac.

Olandezul a declarat, pentru nusport.nl, că prietenul său Tecău este asemănător ca stil cu Qureshi. "Are un serviciu la fel de puternic precum Qureshi, dar jocul său la fileu este mai bun. Aşa că nu este o schimbare prea mare", a spus Roger.

Cei doi vor începe pregătirile pentru sezonul 2014 în decembrie, având ca obiectiv să se impună la un turneu de Grand Slam, titlu care le lipseşte amândurora. Tecău a fost aproape de a câştiga turneul de la Wimbledon, dar a pierdut de trei ori în finală, în echipă cu suedezul Robert Lindstedt.

Fost numărul 5 ATP, Horia Tecău, 28 de ani, a anunţat, la începutul lunii septembrie, că îşi caută un coechipier mai tânăr, care să-l ajute să revină în fruntea topului ATP de dublu, după ce colaborarea cu Max Mirnîi (36 de ani) din Belarus nu a adus rezultatele pe care le aştepta.

Românul are 16 titluri în palmares, dintre care trei au fost câştigate anul acesta, la Bucureşti, la s-Hertogenbosch şi la Beijing.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici