Jucătorul lui Chelsea, Danny Drinkwater, a condus beat şi a provocat un accident

Danny Drinkwater, jucătorul echipei Chelsea, a fost pus sub acuzare de poliţiştii britanici după ce a condus în stare de ebrietate şi a provocat un accident.

133 afișări
Imaginea articolului Jucătorul lui Chelsea, Danny Drinkwater, a condus beat şi a provocat un accident

Jucătorul lui Chelsea, Danny Drinkwater, a condus beat şi a provocat un accident

Mijlocaşul, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat după ce a intrat cu bolidul său de lux, un Range Rover, într-un alt autoturism, luni noapte, 8 aprilie, în localitatea Mere din Cheshire. Acesta ar fi petrecut într-un local, iar drumul spre casă a fost unul care se putea încheia dramatic. În urma incidentului trei persoane au suferit răni minore, dintre care două femei şi un bărbat.

Danny Drinkwater a scăpat uşor, deşi a fost reţinut, poliţiştii l-au eliberat pe cauţiune şi vor aştepta verdictul procesului, prima înfăţişare va avea loc pe 13 mai, la Stockport Magistrates' Court.

Jucătorul este un produs al Academiei de fotbal Manchester United, dar nu a reuşit să se impună la echipa mare, fiind împrumutat la echipe precum Huddersfield, Cardiff, Watford şi Barnsley, până să ajungă la gruparea Leicester în 2012. Danny Drinkwater a devenit campion al Angliei cu Leicester şi a ajuns la Chelsea, în 2017, pentru 35 de milioane de lire sterline. Dacă în sezonul trecut a evoluat în 22 de meciuri în toate competiţiile pentru Chelsea, acum, tehnicianul londonezilor, Maurizio Sarri, nu se bazează pe el şi l-a folosit într-o singură partidă în acest sezon.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici