Judo: Cleonia Rîciu a cucerit prima medalie pentru România la CM de juniori de la Zagreb

Sportiva Cleonia Rîciu a câştigat, joi, medalia de bronz la Campionatul Mondial de judo pentru juniori, care se desfăşoară, în perioada 18-22 octombrie, în capitala Croaţiei, la Zagreb.

98 afișări
Imaginea articolului Judo: Cleonia Rîciu a cucerit prima medalie pentru România la CM de juniori de la Zagreb

Judo: Cleonia Rîciu a cucerit prima medalie pentru România la CM de juniori de la Zagreb

În primul meci de la categoria 52 de kilograme, Rîciu a învins-o pe irlandeza Sarah Ogara, iar în turul următor, a dispus de Marie Besson din Canada. În sferturi de finala, românca a pierdut în faţa mongolezei Khorloodoi Bishrlet, dar în recalificări a câştigat întâlnirea cu azera Buyankhishig Purevsuren şi a acces în finala pentru medalia de bronz.

În ultima luptă, Cleonia Rîciu a învins-o la puncte pe belgianca Myriam Blavier şi a adus prima medalie pentru delegaţia României la întrecerea supremă a juniorilor.

La aceeaşi categorie, Cătălina Şchiopu a terminat concursul pe locul 7.

Cleonia Rîciu are 19 ani şi este componentă a clubului UCSM Cluj. Ea este antrenata la lotul naţional de junioare de Geanina Andreica.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici