JUDO: Daniel Natea a cucerit medalia de aur la Masters-ul de la Guadalajara

Daniel Natea, sportiv al categoriei +100 kg a reuşit o evoluţie perfectă pe tatami-ul mexican şi a câştigat medalia de aur după ce a reuşit să câştige toate cele 4 meciuri la Ippon(10 puncte).

1049 afișări
Imaginea articolului JUDO: Daniel Natea a cucerit medalia de aur la Masters-ul de la Guadalajara

JUDO: Daniel Natea a cucerit medalia de aur la Masters-ul de la Guadalajara

În primul meci acesta l-a învins pe Jose Cuevas, din Mexic, pentru ca mai apoi să dispună de un sportiv japonez, neînvins în ultimii 2 ani, Harasawa Hisayoshi. În semifinală Daniel Natea a câştigat în fata uzbecului Kokauri Ushangi pentru ca, în finală să se impună în faţa lui Sasson Or din Israel.

La competiţia Master, ultima pentru sportivul nostru înainte de Jocurile Olimpice,au fost prezenţi primii 10 sportivi din lume iar victoria de astăzi îi asigură lui Natea prezenţa în primii 8 judoka în clasamentul mondial de la categoria +100 kg şi astfel o şansă în plus la o medalie olimpică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici