Judo: Monica Ungureanu, medaliată cu aur la Grand Prixul de la Tbilisi

Judoka Monica Ungureanu (CS Dinamo) a cucerit medalia de aur la Grand Prixul de la Tbilisi (Georgia), în cadrul categoriei 48 kg.

536 afișări
Imaginea articolului Judo: Monica Ungureanu, medaliată cu aur la Grand Prixul de la Tbilisi

Judo: Monica Ungureanu, medaliată cu aur la Grand Prixul de la Tbilisi (Imagine: Marcella Dragan/ Arhiva Mediafax Foto)

În finala de vineri, Monica a învins-o prin ippon pe Taciana Lima (Guinea Bissau). Cu cele 300 de puncte câştigate acum, Monica şi-a consolidat locul în ierarhia mondială, astfel că este ca şi calificată la JO de la Rio de Janeiro. Până în ultimul act, românca a trecut de Kim Sol Mi (Coreea de Nord), Valentina Moscatt (Italia) şi Irina Dolgova (Rusia).

La 57 kg, Corina Căprioriu (Dinamo) a fost învinsă în turul 3 de Jovana Rogic (Serbia). Anterior, Corina a beneficiat de un tur liber şi a trecut de Anna Kazyulina (Kazahstan). În recalificări, vicecampioana mondială de anul trecut a fost învinsă de Miryam Roper (Germania).

TITLURILE ZILEI

Tot la 57 kg, Loredana Ohâi (Dinamo) a cedat în turul doi cu Sappho Coban (Germania). Pimul tur l-a avut liber. Andreea Chiţu nu a participat la Tbilisi, iar la 52 kg a fost prezentă Larisa Florian, de la Liberty Oradea, care a cedat în meciul inaugural cu Kim Mi Ri (Coreea de Sud).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici