Juniorul Vlad Dancu, ultimul reprezentant al României la Openul Australiei, va juca marţi dimineaţă

Tenismenul Vlad Andrei Dancu, în vârstă de 17 ani, va juca marţi dimineaţă în turneul de simplu şi în cel de dublu juniori de la Melbourne, primul turneu de Mare Şlem al anului.

251 afișări
Imaginea articolului Juniorul Vlad Dancu, ultimul reprezentant al României la Openul Australiei, va juca marţi dimineaţă

Juniorul Vlad Dancu, ultimul reprezentant al României la Openul Australiei, va juca marţi dimineaţă

Dancu este ultimul reprezentant al României rămas în concurs la Openul Australiei. Juniorul clasat în prezent pe locul 51 în lume va juca marţi, de la ora 02.00, ora României, împotriva francezului Corentin Moutet, cap de serie numărul 5, în turul 2 al probei de simplu.

După câteva ore, într-un meci de dublu tot din turul 2, Vlad Andrei Dancu va face pereche cu un francez, Maxence Broville, şi vor întâlni perechea Finn Reynolds(Noua Zeelandă)/Duarte Vale(Portugalia).

Vlad Andrei Dancu este un jucător de mâna dreaptă (rever cu două mâini), s-a născut la Bucureşti, practică tenisul de la 5 ani şi este antrenat de Ionuţ Moldovan.

Luni, Openul Australiei 2017 s-a încheiat pentru Horia Tecău şi Irina Begu, cei doi români fiind eliminaţi şi din proba de dublu mixt. Românii au fost învinşi în turul secund de perechea Abigail Spears(SUA)/Juan Sebastian Cabal(Columbia), scorul final fiind 6-4, 6-3.

În aceeaşi zi a jucat şi Mihaela Mărculescu, în proba de dublu fete, din turneul junioarelor, unde a făcut pereche cu Ayumi Miyamoto, din Japonia. Cele două au avut un meci foarte disputat cu echipa americană Hurricane Tyra Black/J. Rodriguez-Benito, decis în super-tiebreak, după două seturi câştigate în tiebreak. A fost 6-7(6), 7-6(4), 10-7 pentru Black şi Benito, după aproape două ore de joc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici