Jurgen Klopp, antrenor Liverpool: Napoli poate câştiga Liga Campionilor

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a spus, după înfrângerea suferită în faţa lui Napoli, cu scorul de 2-0, din prima etapă a grupelor Champions League, că Napoli poate câştiga competiţia. Antrenorul german mai crede că italienilor li s-a acordat fără motiv un penalty, schimbând soarta jocului.

199 afișări
Imaginea articolului Jurgen Klopp, antrenor Liverpool: Napoli poate câştiga Liga Campionilor

Jurgen Klopp, antrenor Liverpool: Napoli poate câştiga Liga Campionilor

”Nu cred că a fost penalty. Ce pot să spun, pentru mine, a fost foarte clar, nu a fost penalty. Suntem foarte critici cu noi, dar chiar nu a fost o performanţă foarte, foarte rea. A fost un joc pe care l-am fi putut câştiga la Napoli, dar nu am făcut-o, pentru că nu am marcat. Voiam să avem măcar un punct, dar nu l-am obţinut din cauza unui penalty. Sunt sigur că sunt o mulţime de opinii despre asta, dar, când un jucător sare înainte să aibă loc un contact, atunci nu poate fi vorba despre penalty. Dar nu putem schimba asta şi trebuie să trecem peste”, a spus Klopp pentru BT Sport.

Klopp a refuzat să comenteze arbitrajul video asistat: ”Pot spune o mulţime de lucruri despre asta, dar aş arăta ca un pierzător prost. Nu sunt cel mai bun pierzător din lume, dar nu sunt rău la asta. E adevărat, a fost decisiv în acel moment, dar nu putem schimba asta. Cât timp oamenii iau deciziile, atunci este loc pentru greşeli. Astea sunt regulile şi noi credem în reguli”.

Legat de oponenta echipei sale, Napoli, Klopp a spus: ”Napoli poate câştiga Champions League. Dacă ai o strategie bună şi jucători buni, ceea ce ei cu siguranţă au, pot câştiga competiţia. Am experimentat asta. Nu trebuie să fi cea mai bună echipă din lume ca să câştigi Champions League. Trebuie să fii acolo în momentele cheie şi trebuie să ai puţin noroc”.

În următoarea etapă din grupele Ligii Campionilor, Liverpool va întâlni Salzburg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici