Juri Vips, pilotul junior al lui Red Bull, va debuta în sesiunile de antrenament de la Barcelona

Juri Vips, pilotul junior al echipei Red Bull, va debuta în weekendul de cursă în Formula 1 ocupând un loc în cockpitul monopostului Red Bull Racing RB18, în prima sesiune de antrenamente din cadrul Marelui Premiu al Spaniei din acest weekend.

137 afișări
Imaginea articolului Juri Vips, pilotul junior al lui Red Bull, va debuta în sesiunile de antrenament de la Barcelona

Sursa Foto - juri_vips, Instagram

Estonianul în vârstă de 21 de ani - care ocupă în prezent locul opt în campionatul piloţilor F2 - se va afla la volanul maşinii lui Sergio Perez pe Circuitul de Catalunya-Barcelona.

Vips face parte din echipa Red Bull Junior Team din 2018, iar anterior a condus o maşină de F1 la testul post-sezon de anul trecut de la Abu Dhabi.

Oportunitatea lui Vips în FP1 reprezintă îndeplinirea de către Red Bull a uneia dintre cele două sesiuni obligatorii pentru tineri piloţi pentru acest an, o nouă regulă implementată înaintea sezonului 2022, pentru a oferi piloţilor juniori mai multe oportunităţi de a testa maşinile F1.

Alături de Vips şi Nick de Vries - care va prelua Williams FW44 al lui Alex Albon pentru FP1 în acest weekend - Robert Kubica va avea, de asemenea, ocazia de a pilota în Spania, când va urca în Alfa Romeo C42, în locul lui Zhou Guanyu.

Kubica a condus anterior maşina în prima zi a pre-sezonului 2022 la Barcelona, dar a fost limitat la doar nouă tururi după ce a întâmpinat probleme.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici