Jurnaliştii englezi despre Ianis Hagi: Este tipul acela de jucător talentat care poate decide un meci de unul singur

Ianis Hagi (21 de ani) are şanse mari să fie titular în partida pe care echipa lui, Genk, o dispută miercuri în Liga Campionilor, cu Liverpool, iar jurnaliştii englezi i-au făcut o scurtă descriere.

210 afișări
Imaginea articolului Jurnaliştii englezi despre Ianis Hagi: Este tipul acela de jucător talentat care poate decide un meci de unul singur

Jurnaliştii englezi despre Ianis Hagi: Poate decide un meci de unul singur

Aceştia atrag atenţia asupra faptului că decarul naţionalei României poate face oricând diferenţa într-un meci atât de important, chiar dacă prestaţiile lui din ultimul timp nu au fost cele mai bune. “Forma lui Ianis Hagi n-a fost grozavă în ultima perioadă, dar e tipul acela de jucător talentat care poate decide un meci de unul singur”, au notat cei de la “This is Anfield”.

Partida dintre Genk şi Liverpool este programată miercuri, de la ora 22:00, şi face parte din etapa cu numărul trei a Grupei E. În celălalt meci se întâlnesc Red Bull Salzburg şi Napoli, primele echipe din clasament.

Situaţia în Grupa E:
1. Napoli – 2 meciuri; 4 puncte
2. Salzburg – 2 meciuri; 3 puncte
3. Liverpool – 2 meciuri; 3 puncte
4. Genk – 1 meci; 1 punct

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici