Justiţia din Argentina a stabilit cine sunt singurii moştenitori ai averii lui Diego Maradona

Cei cinci fii recunoscuţi de Maradona sunt singurii moştenitori ai acestuia, a stabilit un tribunal din La Plata.

4169 afișări
Imaginea articolului Justiţia din Argentina a stabilit cine sunt singurii moştenitori ai averii lui Diego Maradona

Justiţia din Argentina a stabilit cine sunt singurii moştenitori ai averii lui Diego Maradona

Un tribunal argentinian a decis că cei cinci copii recunoscuţi de Diego Armando Maradona vor fi singurii moştenitori ai bunurilor acestuia, scrie Ansa.

Astfel, moştenitorii vedetei fotbalului mondial sunt Diego Junior, născut în Italia dintr-o relaţie cu Cristina Sinagra, Dalma şi Giannina, născuţi din căsătoria cu Claudia Villafañe, Jana, fiica Valeriei Sabalain şi Diego Fernando, fiul de 8 ani născut din relaţia cu Veronica Ojeda.

Decizia a fost luată de judecătorul din La Plata Luciana Tedesco del Rivero, care a recunoscut şi paternitatea lui Maradona asupra fiecăruia dintre copiii născuţi din diversele relaţii.

Cu toate acestea, potrivit ziarului „Dimensione Financiero”, declararea moştenitorilor ar putea fi extinsă în cazul în care cineva se va prezenta ca fiu al lui Maradona şi va dovedi acest lucru.

Odată cu decizia justiţiei, o primă fază a aventurii se încheie şi ar putea începe distribuirea bunurilor lui Maradona, cauza unei dispute între copiii săi, dar şi cu avocatul Matías Morla care a fost administrator şi avocat al fotbalistului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici