Juventus a câştigat Supercupa Italiei

Campiona din Serie A, Juventus, şi AC Milan au schimbat continentul pentru a juca primul meci cu trofeul pe masă din acest sezon. Pe stadionul King Abdullah Sports City din Jeddah, Arabia Saudită, cele două formaţii s-au duelat pentru Supercupa Italiei.

156 afișări
Imaginea articolului Juventus a câştigat Supercupa Italiei

Juventus a câştigat Supercupa Italiei

Juventus a ridicat trofeul. A câştigat cu 1-0 în urma golului cu capul marcat de Cristiano Ronaldo în minutul 61. Liderul din Peninsulă a avut însă un gol anulat, iar atacantul portughez a fost aproape de a deschide scorul în prima repriză.

AC Milan a trecut pe lângă gol, prin bara lui Cutrone, atacantul care a fost titular în locul lui Higuain. Echipa pregătită de Gennaro Gattuso a încheiat partida în 10. În minutul 74, Franck Kessie l-a faultat pe Bentancur, a primit cartonaşul roşu, iar formaţia rossonera nu a reuşit să se mai impună în faţa forţei lui Juventus.

Echipe de start:

Juventus: Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Bentancur, Pjanic, Matuidi - D. Costa, Ronaldo, Dybala
Antrenor: Massimiliano Allegri

AC Milan: Donnarumma - Calabria, Zapata, Romagnoli, Rodriguez - Kessie, Bakayoko, Paqueta - Castillejo, Cutrone, Calhanoglu
Antrenor: Gennaro Gattuso

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici