Juventus a învins Inter Milano în semifinala Cupei Italiei, cu dubla lui Ronaldo

  • Internationale Milano - Juventus Torino s-a încheiat 1-2, marţi seara, în manşa tur a semifinalei Cupei Italiei.
  • Ronaldo a marcat ambele goluri ale campionilor, unul din ele din penalty. Românii Andrei Radu (Inter) şi Radu Drăguşin (Juve) au fost rezerve neutilizate.
140 afișări
Imaginea articolului Juventus a învins Inter Milano în semifinala Cupei Italiei, cu dubla lui Ronaldo

Juventus a învins Inter Milano în semifinala Cupei Italiei, cu dubla lui Ronaldo

Manşa tur a semifinalei Cupei Italiei dintre Inter şi Juventus s-a încheiat marţi seara cu victoria la limită a torinezilor. Scorul a fost deschis de milanezi, în minutul 9, de Lautaro Martinez, care a primit o pasă în adâncime de la Barella, şi a şutat din careu pentru 1-0.

În minutul 24, Ashley Young a faultat în careu şi, după consultarea sistemului VAR, arbitrul a acordat penalty, transformat impecabil de Ronaldo.

Tot Ronaldo a marcat golul cu care Juve s-a impus în cele din urmă, profitând de o gafă în apărarea interistă.

Manşa secundă se joacă marţea viitoare, pe 9 februarie, pe terenul campioanei.

În cealaltă semifinală se întâlnesc tot în dublă manşă, Atalanta şi Napoli, primul meci jucându-se miercuri de la 21.45, la Napoli.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
italia,
fotbal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici