Kaka, încă marcat de cum a pierdut AC Milan finala Ligii Campionilor în 2005: "S-a întâmplat ceva ce nu poate fi explicat" - VIDEO

Brazilianul Ricardo Kaka (33 de ani), mijlocaşul formaţiei Orlando City în prima ligă de fotbal din SUA, a declarat, conform cotidianul britanic Mirror, că finala Ligii Campionilor pierdută de Milan împotriva lui Liverpool în 2005, este o amintire care nu-i dă pace nici după 11 ani de la eveniment.

462 afișări
Imaginea articolului Kaka, încă marcat de cum a pierdut AC Milan finala Ligii Campionilor în 2005: "S-a întâmplat ceva ce nu poate fi explicat" - VIDEO

Kaka, încă marcat de cum a pierdut AC Milan finala Ligii Campionilor în 2005: "S-a întâmplat ceva ce nu poate fi explicat"

"Apărarea noastră era compusă din Cafu, Jaap Stam, Alessandro Nesta şi Paolo Maldini, dar tot am încasat trei goluri în şase minute. Ceva special s-a întâmplat în acea seară, ceva ce nu poate fi explicat. Tot ce poţi spun este faptul că, în fotbal, astfel de lucruri se pot întâmpla. În special în Champions League", a declarat Kaka, citat de Mirror.

Liverpool a câştigat una dintre cele mai frumoase finale ale Ligii Campionilor din istorie. La Istanbul, în 2005, Milan a condus, scor 3-0, dar după pauză, englezii, antrenaţi atunci de Rafael Benitez, au egalat, iar meciul a ajuns la loviturile de departajare. Dudek a făcut diferenţa în favoarea echipei sale, după ce Serginho, Şevcenko şi Pirlo au ratat de la 11 metri.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici