Kane egalează recordul de 53 de goluri marcate de Rooney pentru Anglia

  • Harry Kane a devenit recordmanul de goluri al Angliei cu un penalty contra Franţei, sâmbătă, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, ajungând la egalitate cu Wayne Rooney, cu 53 de goluri.
  • Englezul putea depăşi acest record, dar a ratat al doilea penalty, anulând şansa Angliei de a egala Franţa.
190 afișări
Imaginea articolului Kane egalează recordul de 53 de goluri marcate de Rooney pentru Anglia

Sursa foto: MediafaxFoto

Golul marcat de la 11 metri a fost al doilea al turneului pentru Kane, în vârstă de 29 de ani, care a fost cel mai bun marcator în Rusia în urmă cu patru ani, cu şase goluri.

Cu acest gol, englezul a egalat situaţia pe tabelă, în minutul 54, al sfertului de finală cu Franţa. Căpitanul Angliei şi al lui Tottenham ar fi putut ajunge la borna 54, însă a ratat o a doua lovitură de penalitate, în minutul 84, nereuşind să-l învingă pe colegul său de la echipa de club, Hugo Lloris.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici