Karim Benzema a fost exclus definitiv din naţionala Franţei

Karim Benzema (31 de ani) a intrat în conflict cu preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, Noel Le Graët, care a declarat că aventura atacantului la echipa naţională a ajuns la final.

449 afișări
Imaginea articolului Karim Benzema a fost exclus definitiv din naţionala Franţei

Karim Benzema a fost exclus definitiv din naţionala Franţei

Noel Le Graët a spus sâmbătă, 16 noiembrie, că Benzema nu va mai juca niciodată pentru campioana mondială en-titre: "Karim Benzema este un jucător foarte bun, nu i-am pus niciodată calităţile la îndoială. El arată la Real Madrid că este unul dintre cei mai buni jucători pe postul său. Dar aventura lui în echipa Franţei s-a încheiat", a spus oficialul, citat de RMC.

Benzema a răspuns pe pagina sa de Twitter. "Noël, credeam că nu te amesteci în deciziile selecţionerului. Să ştii că doar eu voi pune capăt carierei mele internaţionale. Dacă tu crezi că sunt terminat, lasă-mă să joc pentru o ţară pentru care sunt eligibil şi vom vedea", a scris atacantul legitimat la Real Madrid.

Cum a fost exclus Karim Benzema din naţionala Franţei

Întregul scandal din jurul lui Benzema a izbucnit în 2015. Karim a fost reţinut de către poliţia franceză şi plasat în custodie, din cauza acuzaţiilor de complicitate în cazul de şantaj în care mai multe persoane, printre care şi Djibril Cisse, l-au ameninţat pe Valbuena că vor face publice imagine erotice cu el şi partenera sa, furate de pe telefonul mobil al acestuia, dacă nu primesc o sumă de bani. Pe 11 iulie 2017, Curtea de Casaţie de la Paris i-a dat câştig de cauză lui Benzema.

În urma scandalului, Karim Benzema nu a mai fost convocat la naţionala Franţei şi a ratat, inclusiv, Euro 2016 şi CM 2018. Până în 2015, atacantul de la Real Madrid adunase 81 de selecţii şi 27 de goluri marcate la prima reprezentativă a Franţei. Mathieu Valbuena a fost de asemenea suspendat din echipa naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici