Karim Benzema anunţat oficial la Al-Ittihad

Francezul, deţinătorul „Balonului de aur”, a ajuns în Arabia Saudită în urma unui transfer gratuit, după ce i s-a terminat contractul cu Real Madrid.

295 afișări
Imaginea articolului Karim Benzema anunţat oficial la Al-Ittihad

Karim Benzema anunţat oficial la Al-Ittihad

Benzema a fost mult timp asociat cu o mutare pe bani mulţi în Orientul Mijlociu şi şi-a luat adio de la Real Madrid marţi. El a fost prezentat acum ca jucător al echipei Al-Ittihad. Se pare că internaţionalul francez a semnat un contract pe doi ani, cu opţiune pentru încă un an, ceea ce îi va aduce o sumă impresionantă de 200 de milioane de euro pe sezon.

În cea mai mare parte a sezonului, se aştepta ca Benzema să îşi prelungească contractul cu Madrid, care expiră în această vară. Cu toate acestea, în cele din urmă, a optat să îl urmeze pe fostul său coechipier Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită, cei doi urmând să se lupte pentru titlu în sezonul următor.

"Sunt entuziasmat să ne vedem la Jeddah", a spus Benzema într-o înregistrare video postată pe canalele de socializare ale Al-Ittihad.

Benzema va fi prezentat miercuri la Jeddah, în faţa suporterilor locali. Este de aşteptat să i se alăture mai multe vedete în Saudi Pro League în timpul ferestrei de transferuri din vară, Lionel Messi fiind unul dintre cei legaţi de o mutare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici