Karim Benzema, omul momentului la Real Madrid: l-a întrecut pe Ferenc Puskas la goluri

  • Karim Benzema a dat două goluri în meciul cu Valencia.
  • Francezul a ajuns la 243 de goluri pentru Real Madrid.
  • Benzema l-a depăşit pe Ferenc Puskas în clasamentul all time.
448 afișări
Imaginea articolului Karim Benzema, omul momentului la Real Madrid: l-a întrecut pe Ferenc Puskas la goluri

Karim Benzema, omul momentului la Real Madrid

 

Karim Benzema vine cu un contraargument puternic. Francezul a dat două goluri cu Valencia, în victoria cu 3-0, şi a urcat pe locul 5 în topul golgeterilor all time ai Realului. 
 
Benzema l-a depăşit pe Ferenc Puskas, care dăduse 242 de goluri. Atacantul în vârstă de 32 de ani a punctat şi la impresia artistică, la golul prin care a stabilit rezultatul final cu Valencia. 
 
„Totul s-a derulat foarte repede. Am primit pasa de la Marco, am controlat mingea, am lovit-o bine cu stângul şi s-a dus în poartă. Pare uşor, când vă explic, dar totul s-a petrecut foarte rapid”, a spus Karim Benzema.
 
TOPUL GOLGETERILOR ALL TIME DE LA REAL MADRID:
 
  1. Cristiano Ronaldo - 450 de goluri
  2. Raul - 323 de goluri
  3. Alfredo Di Stefano - 307 de goluri
  4. Carlos Santillana - 290 de goluri
  5. Karim Benzema - 243 de goluri
  6. Ferenc Puskas - 242 de goluri
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici